2010. június 3., csütörtök

Nyaklánc is kell...

Naná, hogy kellett egy kis örömet is okozni magamnak (is), úgyhogy készítettem egy KOALA-s nyakláncot. Nekem nagyon tetszik, főleg az ezüst színe miatt - meg az orra miatt, amit már az előző beszámolóm alkalmával is írtam.



És nemsokára valami igazán szuper dolgot mutatok be nektek, amin ma dolgozom és kevés köze van a gyurmához. Nemsokára ezt a rejtélyt is felfedem...:))

8 megjegyzés:

  1. tünemény :)
    és milyen jól mutat modellen! gondolom, hozzá öltöztél - ha igen, jó ötlet, ha nem, jó kis véletlen, ha pedig nem is Te vagy a képen, akkor bocsi :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Cirelin!
    Köszönöm Toritextil:))))Igazából véletlen, csak utólag vettem észre, h. mennyire összeöltöztem Koalával. De tényleg vicces véletlen. És én vagyok az állandó modell:)))(Gondolom Nálad is Te)

    VálaszTörlés
  3. neeem, nekem van saját különbejáratú modellem :D csak újabban összeveszünk már a fotózás előtt, úgyhogy a modellt kidobom a szobámból, és dacból nem fotózom rajta a cuccot (amivel persze én járok rosszabbul..) :D Húgomról van szó amúgy.. :) ja és egyébként pont az Ő kedvenc állatkája a koala - gondoltam, ez pont ide illik, ha már a véletlenekről beszélünk :)

    VálaszTörlés
  4. annyira imádnivalóak ezek a kis koalák :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Mindenkinek! Nekem is a kedvencem lett ez a KOALA,de ígérem, aki szeretne egy ilyen szép nyakéket, hű mását is elkészítem:))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon édes lett a koalád :D

    VálaszTörlés